

Kto potrzebuje wit. D3
Czy potrzebne są suplementy?
Kwas Kaprylowy
MENSTRUACJA
CREDO OPTYMISTY
Biznes i aktywność
Walenty23
Żywienie w profilaktyce nowotworów. Część I.
Super Food- jak rozumieć ten zwrot?







Mieszanka ziołowa"OSKRZELOWA" 50g
towar niedostępny
Opis
herbatka 50g.
Zioła zebrane na Polesiu.
Polesie to znany, ceniony za skarby natury region, to przebogaty świat roślin i zwierząt.
Znawcy tego regionu opowiadają, że w lasach i na łąkach tego przebogatego regionu żyje i rośnie ponad 100 gatunków roślin leczniczych.
Ceniony zielarz i pszczelarz, Ołeksandr, własnoręcznie zbiera poleskie zioła i w oparciu o przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury,
przygotowuje mieszanki ziołowe, zapewniające kompleksową ochronę zdrowia człowieka.
Mieszanka ziołowa " OSKRZELOWA" składa się z wielu cennych roślin, oto jej skład:
liście porzeczki czarnej (Ribes nigrum), l
ebiodka pospolita (Origanum vulgare),
liście wierzby białej (Salix alba),
bagno zwyczajne (Ledum palustre),
cykoria podróżnik (Cichorium intybus),
liście wiśni pospolitej (Prunus cerasus),
bez czarny (Sambucus nigra),
kwiat lipy drobnolistnej (Tilia cordata),
malina właściwa (Rubus idaeus).
Mieszanka wspomaga proces zwalczania dolegliwości związanych z chorobami płuc, takich jak:
zapalenie oskrzeli, kaszel, powstawanie złogów soli w stawach.
Jej właściwości ułatwiają odprowadzanie wydzieliny z dróg oddechowych.
Herbatka poprawia również samopoczucie, wzmacnia odporność i kondycję organizmu, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo.
Liście porzeczki czarnej oraz maliny wzbogacają herbatkę w kwas askorbinowy, garbniki, flawonoidy, regulują trawienie oraz przyspieszają
detoksykację organizmu.
Lebiodka, bagno i czarny bez mają właściwości napotne i tonizujące, pomagają zmniejszyć stany zapalne.
Cykoria usuwa z organizmu sól i metale ciężkie.
Liście wierzby wzbogacają napar o kwas acetylosalicylowany (występujący naturalnie), który wykazuje właściwości przeciwgorączkowe i przeciwzapalne.
Sposób przygotowania (parzenia): dwie łyżki stołowe mieszanki zalać 500 ml wrzątku, przykryć i parzyć 30 min.
Pić co trzy godziny po 50-70 ml, 5-6 razy dziennie.
Produkt przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
Masa netto: 50 g