

Sklep z odżywkami online
Sklep internetowy
Dieta Przeciwzapalna
Sporty ekstremalne – dla żądnych wrażeń (cz.1)
Ruch i sport po 60-tym roku życia
Single tracki w Polsce
Probiotyki w sporcie
Trener personalny
Naturalne spalacze tłuszczu




41,00 zł

35,00 zł

5 900,00 zł

34,00 zł
Herbatka Owocowa Łagodząca Przebieg COVID-19 100g
towar niedostępny
Opis
Herbatka owocowa, która pomaga łagodzić przebieg COVID-19.
herbatka 100g.
Zioła zebrane na Polesiu.
Polesie to znany, ceniony za skarby natury region, to przebogaty świat roślin i zwierząt.
Znawcy tego regionu opowiadają, że w lasach i na łąkach tego przebogatego regionu żyje i rośnie ponad 100 gatunków roślin leczniczych.
Ceniony zielarz i pszczelarz, Ołeksandr, własnoręcznie zbiera poleskie zioła i w oparciu o przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury,
przygotowuje mieszanki ziołowe, zapewniające kompleksową ochronę zdrowia człowieka.
Herbatka Owocowa Łagodząca Przebieg COVID-19 składa się z wielu cennych roślin, oto jej skład:
Owoce czarnej porzeczki
Owoce głogu
Owoce czarnego bzu
Produkt nie leczy, a korzystnie wpływa na organizm.
UWAGA! Zalecamy zaparzanie mieszanki owocowej w termosie.
Mieszanka wspiera organizm w zwalczaniu wirusów i bakterii, które powodują choroby układu oddechowego.
Napar pomaga przy grypie, zapaleniu płuc, przewlekłych przeziębieniach i zapaleniu gardła.
Owoce czarnego bzu, które są zawarte w mieszance, od dawna są znane jako środek przeciwwirusowy i przeciwbakteryjny.
Substancje bioaktywne, garbniki i przeciwutleniacze z owoców czarnego bzu mają działanie wykrztuśne, przeciwgorączkowe, przeciwzapalne i dezynfekujące.
Owoce głogu znacząco poprawiają stan układu sercowo-naczyniowego.
Czarna porzeczka wzbogaca organizm w witaminę C, która jest niezbędna w walce z wirusami, stanami zapalnymi i reakcjami alergicznymi.
Pomaga zmniejszyć przepuszczalność ścian komórkowych dla wirusów, sprzyja usuwaniu toksyn z organizmu powstałych w wyniku działania wirusów i bakterii chorobotwórczych.
Herbatka dostępna w funkcjonalnym, ekologicznym słoiczku przez który można podziwiać składniki.
Sposób przygotowania:
Trzy łyżki stołowe mieszanki zalać 500 ml wrzątku i parzyć 60 minut.
Pić 2-3 szklanki dziennie.
Masa netto: 100 g